Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Γράμμα από τη Χώρα της Ποσειδώνιας 4

Η Mare έλαβε ειδοποίηση από την αδελφή της Μαργαρώ ότι η Χώρα της Ποσειδώνιας κινδυνεύσει από άγνωστο εχθρό. Της ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για να την βοηθήσει. Ενώ συγκάλεσε συμβούλιο στην Ωκεανοχώρα με τους Σοφούς και τους Συμβούλους της, ξαφνικά πλησίασε ένας άγνωστος....
Ο Ριχάρδος έψαχνε την αγαπημένη του Μελάνια στα βάθη των Ωκεανών. Έχασε το πλοίο του που το κατάστρεψε ο άντρας που έκλεψε την Αγαπημένη του Μελάνια.
Ο γιος μιας κακιάς Αρχόντισσας ....


Η Αρχόντισσα Πανδημία ζούσε για χρόνια στο Σκοτεινό της Βασίλειο απομονωμένη.
Δεν επικοινωνούσε με τον έξω κόσμο. Μια μέρα όμως πήρε ένα μήνυμα από μια μακρινή Χώρα ότι θα την επισκεφτεί ο Βασιλιάς Κόρβιτ .
Η Πανδημία δεν είχε όρεξη για επισκέψεις ωστόσο δεν μπορούσε να μην φιλοξενήσει όπως έπρεπε τον Βασιλιά. Όταν εκείνος έφτασε στο Σκοτεινό Βασίλειο η Πανδημία εντυπωσιάστηκε από τους τρόπους και την ευγένεια του Βασιλιά Κόρβιτ.


Όταν της ζήτησε να ενώσουν τα βασίλεια τους με το γάμο τους εκείνη δέχτηκε αμέσως.
Έτσι έκαναν ένα μεγαλοπρεπή γάμο και κάλεσαν όλα τους Άρχοντες των γύρω Βασιλείων.
Ο Κόρβιτ ήταν καλός κι ευγενικός στην αρχή.Μετά από λίγο τον έπιασε η τρέλα της κυριαρχίας Ήθελε να κατακτήσει όλο τον κόσμο.Έφευγε μακρινά ταξίδια για να κυριαρχήσει σε Χώρες που ούτε που φαντάζονταν ποτέ, ό,τι θα έχαναν την ησυχία τους και τα καλά τους από έναν Αχόρταγο Βασιλιά


Η Πανδημία στην αρχή Χαιρόταν με τα δώρα και τα χρυσαφικά που της έφερνε από τις μακρινές χώρες. Όταν όμως χανόταν για μήνες από το παλάτι στενοχωριόταν και θύμωνε πολύ.
Ειδικά όταν ήρθε στο κόσμο ο γιος τους. Δεν γινόταν να μεγαλώνει ένα παιδί με έναν πατέρα που δεν το έβλεπε ποτέ ή σχεδόν ποτέ.
Όταν βάπτισαν το αγόρι και του δώσαν το όνομα του πατέρα του Κόρβιτ, Κόρωνας, Βρήκε την ευκαιρία να του μιλήσει για όλα αυτά.


Εκείνος έγινε έξαλλος και σηκώθηκε να φύγει με το στόλο του. 
Από τότε κανείς δεν τον είδε.
Ο μικρός Κόρωνος μεγάλωνε και μέρα με τη μέρα έμοιαζε όλο και περισσότερο στον πατέρα του. Η Πανδημία του μιλούσε για εκείνον χωρίς να του αναφέρει πως τους εγκατέλειψε.
Μια μέρα ωστόσο της ανακοίνωσε ότι θα πάρει το καράβι του και θα πάει να τον βρει.
Η Πανδημία απελπίστηκε.Φοβήθηκε πολύ μήπως τον χάσει κι αυτόν όπως και τον πατέρα του.
Μάζεψε λοιπόν τις Μάγισσες του παλατιού κι όλες μαζί δέσαν το ξόρκι....


" Όπου κι αν πας καταστροφής αέρα θα σπέρνεις Κόρωνα!! Κανένας δεν θα σε θέλει μαζί του. όλοι θα σε αποδιώχνουν!! Θα σε φοβούνται!! Θα σε μισούν!! Κι εσύ θα γυρίζει πάντα πίσω στο Μυστικό Βασίλειο και στη μητέρα σου Πανδημία"

Ο Κόρωνας έφυγε. Περιπλανιόταν στα Βασίλεια. Πάντα τον ακολουθούσε η κατάρα και το ξόρκι της Πανδημίας
Ώσπου μια μέρα έφτασε και στο Βασίλειο του Ριχάρδου και είδε την αγαπημένη του Μελάνια..... Την είδε και την αγάπησε αμέσως και αποφάσισε.....

(συνεχίζεται............)
@ mare 2020