Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Γράμμα από τη Χώρα της Ποσειδώνιας 5


Η Mare έλαβε ένα γράμμα από την αδελφή της Μαργαρώ, η οποία της ζητούσε βοήθεια για την απειλή που ήρθε ξαφνικά στη Χώρα της. Η Mare συγκάλεσε το συμβούλιο των σοφών της Ωκεανοχώρας για να αποφασίσουν πως θα βοηθήσουν την Ποσειδώνια.Όταν έφτασε ο Ριχάρδος και τους έδωσε πληροφορίες για τον εχθρό. Ο καταραμένος γιος της Πανδημίας και του Κόρβιτ απήγαγε  την αγαπημένη του Μελάνια και για να εκδικηθεί τη θυμωμένη Πανδημία την έκρυψε στην χώρα της Ποσειδώνιας.Για να μην την βρούν σκόρπισε παντού το φόβο και τον πανικό. Χιλιάδες χρωματιστές μπαλίτσες με άγνωστα όπλα ξαπλώθηκαν παντού και τρόμαξαν τους κατοίκους που κλείστηκαν στα σπίτια τους.....

Η Mare σκεφτόταν για ώρα την ιστορία του Ριχάρδου.Εκείνος ανυπομονούσε να βρει την αγαπημένη του Μελάνια και να την πάρει από τα χέρια του Κόρωνα.

Πρέπει να κάνουμε κάτι άμεσα για να βοηθήσουμε τους αγαπημένους μας,Mare.
Εσύ την αδελφή σου και το Βασίλειό της και εγώ την αγαπημένη μου.

Δεν θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τις ύπουλες δυνάμεις του Κόρωνα μόνοι μας και με τα μέσα που έχουμε. 

Θα καλέσω την καλή μου φίλη Ίαση που πάντα εφευρίσκει νέα μέσα και τρόπους βοήθειας του Βασιλείου μας.


Με το πουν κάλεσε την Ίαση η Mare από το μεγάλο Κοχύλι της, εκείνη εμφανίστηκε. Με το χαμόγελο στα χείλη και με συντροφιά της πάντα τον Έκτορα,τον αγαπημένο της Λύκο.
"Κάτι σημαντικό σου συμβαίνει αγαπημένη μου Mare για να με καλέσεις μες τη νύχτα " είπε η Ίαση και κάθισε να ακούσει προσεκτικά όλη την ιστορία....

Η Ίαση θύμωσε πολύ με τα καμώματα της Πανδημίας και του Κόρωνα.
Με ποιο δικαίωμα για τα δικά τους προβλήματα έβαλαν όλα τα Βασίλεια του Ωκεανού σε περιπέτειες φώναξε και τα υπέροχα μαλλιά της άλλαξαν χρώμα...από το θυμό.
Και όχι μόνο τα Βασίλεια του Ωκεανού αλλά και της Γης φώναξε ο Ριχάρδος που ήταν κι αυτός θυμωμένος όσο άκουγε πάλι την ιστορία.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Πρέπει να τον σταματήσουμε τώρα.
Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι εναντίον του. Και εναντίον της μητέρας του που εξαιτίας της κινήθηκε τόσο εκδικητικά, φώναξαν όλοι με ένα στόμα και συμφώνησαν με την Ίαση και τη Mare.
Εμπρός λοιπόν!! Φέρε το καράβι σου Ριχάρδε!! Και εσύ Mare στείλε τους Ιππόκαμπους να ειδοποιήσουν κρυφά την Μαργαρώ να μας περιμένει στον μεγάλο ύφαλο που ενώνει τα Βασίλεια του Ωκεανού.
Πάω να φέρω την νέα μου εφεύρεση!! Ευκαιρία να την δοκιμάσω σε μεγάλο πληθυσμό....



Μέσα σε λίγη ώρα όλοι ήταν έτοιμοι για την μεγάλη εκστρατεία κατά του Κόρωνα και της Πανδημίας. Φοβόταν αρκετά γιατί δεν ήξεραν να αντιμετωπίσουν τόσο ύπουλο εχθρό.Αλλά ήταν αποφασισμένοι!! 

Όλοι για έναν κι Ένας για όλους!!

Φώναζαν όλοι μαζί για να εμψυχωθούν Και τότε η Ίαση έφερε την καινούργια της εφεύρεση.......
(συνεχίζεται......)
@ mare 2020