Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μάιος μας ήρθε…..


Καλό μήνα φίλοι μου και με διαφορά χρόνου…..



Δεν φταίει κανείς άλλος όμως….






Ο δαίμων της τεχνολογίας χτύπησε ασύστολα την Ωκεανούπολη….



Κι εκεί που όλα πήγαιναν (λέμε εμείς τώρα …) πρίμα ….πάει η σύνδεση με τον έξω από «το νερό» κόσμο…πάει και το λαπι τόπι το έφαγε η μαρμάγκα….








Τώρα όμως είμαστε (ελπίζουμε σε καλό δρόμο…) Χάσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε….σε γραπτή μορφή αλλά ευτυχώς τα λέμε προφορικά….



Ήρθε λοιπόν ο Μάιος με όλα του τα περίεργα :



Στεφάνια με λουλουδάκια!!






 Βροχές και «κάτι – γίδες»!!








 Ξαφνική ηλιοφάνεια που σε τρελαίνει….







 Ήλιος και βροχή!! Κάτι έχει καταλάβει από την κατάσταση μας ο καιρός και μας δουλεύει….










 Ήρθαν και οι φορολογικές δηλώσεις για να έχουμε να πορευόμαστε και να προβληματιζόμαστε.







 Θα απογραφούμε κιόλας γιατί «είμαστε ωραίοι αλλά πόσοι είμαστε…..?»





 Γενικά έχουμε πολλά και διάφορα να κάνουμε….


Και μην νομίζετε ότι θα κακοπεράσουμε….,όχι καλέ ποιος τα λέει αυτά…., απλά θα σφίξουμε λιγάκι το ζωνάρι έτσι για να βγούμε πιο κομψοί στας ακτάς και στας παραλίας.




Εμείς οι γοργόνες βέβαια το΄χουμε αυτό από παλαιώθεν….Τώρα για σας δεν ξέρω αλλά είμαι σίγουρη ότι θα την κάνετε την προσπάθειά σας.




Α!! δεν πιστεύω να ξεχάσατε να ευχηθείτε στην Μανούλα σας.




Αν ξεχάσατε να τσακιστείτε να ευχηθείτε διότι «Μάνα είναι μόνο μία!!» Γεγονός !! και πρέπει να της λέμε και κανένα « ευχαριστώ» έστω κι αν μας κυνηγάει από πίσω….για να πιούμε την πορτοκαλάδα μας και να φορέσουμε και την ζακετούλα με το κουμπάκι μην κρυώσουμε ξεχνώντας πως πέρασαν τα χρόνια και έχουμε τη φούντωση από την κλιμακτήριο και πια κι ο γιος έχει γίνει κι αυτός πατήρ.






Αν μετά από όλα αυτά δεν πειστήκατε ότι ο μήνας έχει ενδιαφέρον και αρχίσετε την γκρίνια ότι κάτι εκλείψεις κάτι ανάδρομοι πλανήτες κόβουν βόλτες πάνω από το κεφαλάκι μας ….ε!! τι να σας πω !! Μάλλον τα θέλει ο οργανισμός σας…..

 


























2 σχόλια:

Με τα φτερά της ψυχής είπε...

Γεια σου Γοργόνα μου,τι καντεμιά ήταν κι αυτή με το που μπήκε ο μήνας για όλους μας!Δεν πειράζει όμως,εμείς προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία!
Χάρηκα πολύ που μιλήσαμε στο τηλέφωνο!Πολλά πολλά φιλάκια!

η Γοργονα mare mare είπε...

Κουκλίτσα μου πράγματι πολύ γκαντεμιά αλλά θα το υπερπηδήσουμε...Θα γυρίσει ο τροχός....θα γ...("γελάσει", τι νόμισες,πονηρή!!)κι ο φτωχός!!

φιλάκια πολλά!!